حميد کارگر با اشاره به اينکه براي هر يک از بخشهاي تخصصي شرايط ويژهاي در استانداردهاي فراخوان اوليه جشنواره در نظر گرفته شده بود، افزود: رعايت تعداد آثار ارسالي، فرمتهاي تعيين شده عکسهاي فرستاده شده و همچنين رعايت صحيح زمان فيلمهاي ارسال شده از جمله اين شرايط است.
وي افزود: از نيمه اسفندماه داوريهاي تخصصي در هريک از رشتههاي جشنواره به صورت جداگانه و با استفاده از داوران برجسته کشوري آغاز شد که هم اکنون اين گزينش و داوري به پايان رسيده است.
کارگر همچنين از ارايه جدول تفکيک جنسيتي دانشجويان، استانهاي شرکت کننده، مقاطع تحصيلي دانشگاهيان و دانشگاههاي شرکت کننده در اين جشنواره براي دسته بندي صحيحتر اطلاعات به دست آمده، در روزهاي آينده خبر داد.
وي ابراز اميدواري کرد: جشنواره فرهنگي هنري فرش بتواند در کنار اهداف در نظر گرفته شده براي آن، موجب فراهم آمدن مجموعهاي غني و ارزشمند از آثار ادبي، هنري و تصويري درباره فرش ايراني شد که شايسته تحسين شود..
گفتني است نمايشگاه و برنامههاي جنبي جشنواره فرهنگي، هنري فرش از اول ارديبهشت در دانشگاه کاشان برپا ميشود و در پنجمين روز از ارديبهشت ماه نيز از برگزيدگان اين جشنواره تقدير خواهد شد..
لازم به ذکر است اين جشنواره با همکاري اداره کل فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، انجمن علمي فرش ايران و مرکز ملي فرش ايران برگزار ميشود.111/.
انتهای پیام/